магазин оптика
 

Дискриминация

http://absurdi.com/files/1234862562_132.jpg

Днес случайно попаднах на този плакат. Идват избори, трябва да учим чужди езици за да разбираме какво искат да ни излъжат...

 
изпратил: Ананас
дата: 17.02.2009 г.
 
 
Всички коментари изпрати коментар
Анонименпуснато на: 26.07.2018 г

paleo diet uwrpj
dukan diet <a href="https://ketodietix.com/">south beach diet</a> ketone diet <a href=" https://ketodietix.com/">vegan diet</a> | [url=https://ketodietix.com/]dash diet[/url] [url=https://ketodietix.com/]weight watchers[/url]

 
Цезарпуснато на: 23.02.2009 г

-
Вижте този клип http://vbox7.com/play:6c61a679 .Много е изчерпателен по тази тема.

 
Анонименпуснато на: 19.02.2009 г

Ха така
Добър ход от това Национално Движение за Права и Свободи. Не знаех.

 
Анонименпуснато на: 19.02.2009 г

четете
Ако все пак някои може да чете на български в тоя форум, ще забежи че плаката не е на ДПС, а на Национално Движение за Права и Свободи (НДПС), което ако все още не знаете е най-яростния противник на ДПС.

 
Анонименпуснато на: 18.02.2009 г


ПОГАНЦИ, АПОСТОЛА Е В СЪРЦАТА НИ! СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ!

 
Минковпуснато на: 18.02.2009 г


Аз предлагам на господата турци среща на Шипка.На вас пушки а на нас камани не за друго ,а защото можем да ви бием и така слабаци недодялани.После нека разправят хората кой е силата щом така говорите трябва да ни пробвате пак.Побеждавали сме не веднъж и не само вас и пак ще го правим мамка ви мръсна домуси жалки цигански.

 
Анонименпуснато на: 17.02.2009 г


Мамицата ви турска фашизоидна! Махайте се в анадола с курана и промитите си мозъци! ДПС е извън закона! Това минава всякакви граници, но ние сме хората които може да ги изхвърляме веднъж за винаги от България, начело с Данчо Ментата и ред други родоотстъпници! За това братя българи, идват избори и ви призовавам масово и активно да гласувате.ГЛАСУВАЙТЕ дори и против волята си, но за БГ партий /изключвам БСП- тя е майка закрилница на Доган/. Дайте им вота си, за да бъдат притиснати тези родоотстъпници и да нямат достъп до власт и родина! Който е против България, да бъде жестоко наказан! Ние сме тези.Не ме упреквайте! Това е начина!

 
Анонименпуснато на: 17.02.2009 г

Как да...
... спечелим изборите в турско село:
1. Регистрираме партия "Народно Обединение на Незнайковците" (НОН)
2. Отпечатваме плакати с текст на турски "ДПС (т.е. H&#214;Н) е велико! Доган е нашият господар!". Слагаме снимка на агент Сава. В лявата си ръка държи корана, а в дясната - минаре. Фонът задължително е синьо небе с бели облачета с европейски звездички. Пишем номера на нашата бюлетина поне 10 пъти.
3. Глобяват ни за предизборна агитация на чужд език, но на нас не ни пука.
4. Чакаме изборния ден на някое по-сигурно място.

 
Анонименпуснато на: 17.02.2009 г


Aide stiga be!!! Kak moge takova ne6to? Stavat nagli, meko kazano,... giveia v 4ugbin i nikoga, ama nikoga ne sam vigdala plakat na drug ezik osven ofitsiaqlnia za dargavata!

 
Първа | Предишна | Страница 1/1 | Следваща | Последна