магазин оптика
 

Фолкпевица-психоложка

http://absurdi.com/files/1221257166_120.JPG

Представям си какъв е коефициентът на интелигентност на студентите в по-нежеланите специалности на НБУ, щом Райна се е класирала в една от най-престижните :) Или пък нещо на корупция ми намирисва...

 
изпратил: Svik
дата: 13.09.2008 г.
 
 
Keppel Felsпуснато на: 18.10.2008 г

Висше образувание
В България, който не е решил да следва висше образование, той не го е сторил. Така че не виждам нищо чудно. Абсурдът е в образователната ни система. Няма никакъв подбор и всеки "втори" е висшист, без трудовият пазар да изисква това. И така се стига до абсурд, че същите тези висшисти са продавачи, сервитьори, бармани и т.н.
А, за Райна ..., защо пък не. Не слушам чалга, но не ми пречи да й пожелая успех.

 
Анонименпуснато на: 13.09.2008 г

АНТИЧАЛГА
Чалгията (простотията) и интелектът са две коренно противоположни неща.Жална и майка на родната психология :-)))))))))))))))))))))))

 
Svikпуснато на: 13.09.2008 г

без нападки, моля
до анонимен - Доколкото съм хвърлял око на ВИП Брадър, където тя участваше, мисля, че й подхожда да работи нещо като Албена Вулева, отколкото като Мадлен Алгафари. Аз лично виждам абсурд, но те призовавам - коментирай картинките, а не тези, които са ги постнали - те не са ти виновни, че не виждаш абсурда.

 
Анонименпуснато на: 13.09.2008 г

До Свилен
Свиленчо, малко тъпичко е това, което си пуснал. Може би абсурдът си самия ти! Какво толкова се е случило, че дно момиче е прието да учи висше? И защо непременно като разполага със средства, трябва да си говорим за корупция? Нещо елементарен ми се виждаш, но.........твое си е мнението!

 
Анонименпуснато на: 13.09.2008 г


е, сега не се знае. Може момичето да е умно. Това, че попява не означава, че е и глупава. Всичко е възможно в България, но по честен път или не е загадка

 
Коментари

Заглавие:


Текст: