магазин оптика
 

Предизборна кампания 2009 [1]

http://absurdi.com/files/1241683218_439.jpg

Дойде време в което започнаха да ни заливат с предизборна помия. Не знам колко хора й обръщат внимание и се замислят върху това което лоените топки искат да ни кажат чрез нея – помията. Но нека разгледаме един агитационен материал на БСП и това какви мисли може да породи.
На преден план се виждат две усмихнати пенсионерки. Много добре, но защо по дяволите едната няма зъб? Какво искат да ни кажат с това? Може би, че ако сме беззъби и си кротуваме ще ни сипват по малко от помията колкото да поддържаме жалкото си съществуване? Или пък е намек за перфектното ни здравеопазване. Или пък това е пряко следствие от огромното повишаване на пенсиите в следствие на което тази палава женица си е купила нещо „сухо“ с което е нанесла такава травма „горе в дясно“? Може пък да има някакъв скрит замисъл от рода на „нашите пенсионери са само с по няколко паднали зъба“, което веднага навява спомени от рода на „нашите болни са най – здравите болни“ или пък „да не оставим никой да умре без лекарска помощ“. Но както и да е ако пренебрегнем този малък липсващ детайл и насочим вниманието си към написаното какво може да видим:
„Удвоихме минималната пенсия“ - ами много хубаво сте направили, даже може би е вярно. Само не мога да разбера защо не споменавате, че цените се утроиха през това време. Но както сами казвах хората – „това не е достатъчно“. Вярно не е достатъчно, трябваше пенсиите да се увеличат два пъти, а цените поне десет пъти, тогава евентуално щеше да е достатъчно. Но няма страшно те ще продължат да я увеличават т.е. подготвяйте се за рязко покачване на всички останали цени. Най – хубавото обаче е оставено най – отдолу: „За силна икономика“. Доста безсрамно и нагло твърдение! Без да се впускаме в подробности само бегло да видим как се прави силна икономика – не се прави никаква стратегия и план за развитието й в бъдещ период, инвестира се в тотално разрушаване на малкото останала природа и най – важното краде се де що има и може.
Е драги избиратели гласувайте. Ама гласувайте с „кеф“!

 
изпратил: Ананас
дата: 07.05.2009 г.
 
 
Анонименпуснато на: 14.05.2009 г

>:(
Ето как една депутатка от БСП отговори на въпроса "няма ли да направите нещо повече за децата?"
"еее нали увеличихме пенсиите, то не може за всички".
Това което съм написал не е измислица, а чуто от няколко души!!!

Замислете се добре преди да гласувате и дали искате децата ви да са на заден план след пенсионерите? Да всички знаем, че децата не гласуват и само пенсиите държат това гнусно червено правителство в парламента, но да ги слагаш отзад?!?!/

 
Анонименпуснато на: 11.05.2009 г

Прах в очите
Всичко е прах в очите!

 
Анонименпуснато на: 11.05.2009 г

Svilen
Zaradi takiva kato vas, koito napadate Goshko, ni upravlqvat turci i rusnaci _!_ Dolu Yudi!!!

 
Анонименпуснато на: 10.05.2009 г

Emo
ГОШКО ти малоумен ли си или само така си изглеждаш

 
Анонименпуснато на: 10.05.2009 г


a ti pensioner li si

 
Тагове
 
Коментари

Заглавие:


Текст: