магазин оптика
 

Професионализъм от маг студио

http://absurdi.com/files/1261577375_121.png

На всяка що – годе компютърно грамотна личност, определенията дадени от „професионалистите“ от МАГ студио ще предизвикат дълбоко и тежко умствено разтройство. Всъщност не само умствено.
В началото мислех, да подчертая бисерите, но после се отказах. То всяко определение е бисер. Не! Всяко определение е БИСЕР!
Тежко е! Много е тежко!
Ако това са най – добрите професионалисти в България, не знам какво бъдеще ни чака. Т.е. знам, но не ми се иска да си го предствям

 
изпратил: Ананас
дата: 23.12.2009 г.
 
 
Анонименпуснато на: 28.05.2011 г


Работя в сервиз за ,,кунпутри,,.Звънят ми по тел. и ми казват че кунпутюра не работел. Аз казвам да ми го донесат. След половин час пристига един черен човечец и ми носи монитор. Връщам го с думите ,,Донеси си не телевизора на кунпутюра, а голямата бяла кутия под него,,. Така че хората просто са се постарали да обяснят на разбираем за масата език някои термини, че не е правилно здраве да е, а че не е и достатъчно просто даже - пак. Хората са масово неуки и неграмотни, но ежедневно се налага да се комуникира с тях.
P.S.. Сблъсквам се с поне 2-3 подобни ситуации на ден, така че този пример на МАХ студио не е за крайно прости, а за леко глупави клиенти без комп. грамотност.

 
Анонименпуснато на: 13.01.2010 г

така е
абсолютно сте прави- мисля, че МАГ напълно правилно са го написали.
Даже смятам да го напишат на още по- прост език като:

AJAX са магически руни и напеви, които като ги напишеш в компютъра, Вашият сайт става по- готин;

PHP е език, който кара компютъра на вашият доставчик на интернет да прави сайта и да е динамичен

MySQL е средство за пазене и подаване на информация- пример: нещо като диктофон, но за програмата

може да се импровизира още много...

 
Ананаспуснато на: 12.01.2010 г


Не знам вече дали ми е смешно... или тъжно.

Твърденито, че "AJAX" е език за програмиране... да отавим какво е "език за програмиране в браузър", това няма нищо ама абсолютно НИЩО общо с действителността. Не мога да разбера как може да твърдите, че това определение е вярно?!
Да разгледам частта за "сървърни езици за програмиране", сигурно спред вас и това определение е правилно?
Да не продължавам нататък...
Това е СРАМ! После защо хората са прости... и не не искам научни дефиниции, искам нещо което има връзка с действителността. Ако според Вас, тези неща са верни... тъжно, много тъжно.

 
Анонименпуснато на: 09.01.2010 г

-
Ти какво искаш - научни дефиниции които никои нормален човек да разбере. Тези дефиниции са за хора които не разбират. Така че не виждам нищо смешно, дефинициите са си добри.

 
Анонименпуснато на: 08.01.2010 г


Не разбрах кое е смешното?
Определенията са верни!!!!!!
Ако ги съпоставяте с определенията на разни недоучени детски "генийчета" , които нямат правилен езиок - вие сте за смях!

 
Коментари

Заглавие:


Текст: