магазин оптика
 

Tabela pred kyshtata na edin grazhdanin ot Lyaskovets

http://absurdi.com/files/1220774814_166.JPG
Направен в: България / област Велико Търново / гр.Лясковец
 
изпратил: Зареждане...
дата: 07.09.2008 г.
 
 
коефициент: 0.39 гласували: 5 коментари: 5
гласувай:
 
Анонименпуснато на: 11.05.2010 г

кака
хора, понякога трябва човек да бъде жегнат за да даде смисъл на това, което е прочел. Например "моля, придържайте вратата" не върши особено много работа, но Идиоти дръжте вратата да не се тряска има ефект, че и тук човека се е принудил, а думата селяндурино се използва в обидния и смисъл също както тикво например....

 
Анонименпуснато на: 06.10.2008 г


Напротив. Бих казал, че ти си извадил думата "Селяндур" от контекста. Цялото обръщение е "Селяндурино прост!" , което нещо не ми звучи като "комплимент".
Ама за какво изобщо спорите ...

 
Анонименпуснато на: 13.09.2008 г


Уважаема мама Ели,
Хубаво е да четеш не между редовете,а направо.Никой не съм нарекъл СЕЛЯНДУР,още по-малко автора,качил материала.За сведение на по-малко знаещите от мен тази дума не е градска.Тя е измислена на село (и там хора живеят) от селяните (хора родени и живеещи на село,нещо в което не знам някой да вижда нещо лошо) по повод на отношението,културата и поведението на техни съселяни и се употребява към тях по различни поводи.
В конкретният случай,показван по различните телевзии миналата година,общината слага контейнер за отпадъци пред прозореца на въпросният човек.От репортажа излъчен тогава добре се виждаше как почти никой не си бе изсипвал отпадъците в контейнера.И човекът се е принудил да измайстори и постави тази табела.
Така,че снимката взета Бог знае от къде и качена в "АБСУРДИ.ЦОМ" не би трябвало да бъде наричана по начина,по който deyan я е кръстил.

 
мама Елипуснато на: 11.09.2008 г


Това, че знаеш кой, кога и по какъв повод е измислил някоя дума не те прави по-висш.Още по-малко пък ти дава право да наричаш хората "селяндури".Ако се имаш за възпитан, значи ще намериш и начин да не използваш епитети, присъщи на по-простите хорица, които нямат твоята "класа".

 
Анонименпуснато на: 10.09.2008 г


Авторът на табелата не е гражданин.Но няма да е зле да се позаинтересуваш как се е появила думата СЕЛЯНДУР.Кой и по какъв повод я е измислил.Хубаво е да се поднесе нещо интересно,но не е хубаво когато това нещо е извадено от контекста.Ако въобще знаеш какво е значението на тази дума (контекст).

 
 

Всички АБСУРДИ на deyan

Tabela pred kyshtata na edin grazhdanin ot Lyaskovets

Tabela pred kyshtata na edin grazhdanin ot Lyaskovets

дата: 07.09.2008г.